Torikatu 3, Ylivieska
HAETAAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

YTEK Ylivieskan Kehityspalvelut on Ylivieskan kaupungin elinkeinoyhtiö, joka tarjoaa yrityksille monipuolisia elinkeinopalveluita. Kehitämme yritysten toimintaedellytyksiä sekä tuemme uusien työpaikkojen syntymistä Ylivieskaan.

YTEK Oy on käynnistämässä alueellisesti merkittävää uutta Battery Recycle- akkupuisto -hanketta. Hankerahoituksesta vastaa Pohjois-Pohjanmaan Liitto ja rahoitus tulee EU:n rakennerahasto-ohjelmasta (EAKR).

Hankkeessa luodaan täysin uusi alueellinen yhteistyöverkosto ja kiertotalous-puistoympäristö, jossa käynnistetään uusia kehitysprojekteja sekä -yrityksiä. Verkostosta tullaan tekemään kansainvälinen yhteisö.

Etsimmekin nyt Battery Recycle akkupuisto- hankkeen vastuuhenkilöksi

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat koko projektin läpiviennistä sekä projektille asetetuista tavoitteista ja budjetista. Raportoit hankkeen etenemisestä projektin ohjausryhmälle ja suorana esimiehenäsi toimii YTEK Oy:n toimitusjohtaja.  Projektin kesto on kaksi vuotta ja työsuhteesi on määräaikainen, projektin kestoon sidottu. Arvioitu kesto on ainakin vuoden 2021 loppuun.\nSinulla on kokemusta vastaavien isojen hankkeiden ja haastavien projektien johtamisesta. Olet oma-aloitteinen ja asiat loppuun saakka vievä tehokas tekijä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä olet yhteistyökykyinen ja monipuolinen kumppani hankkeen eri sidosryhmille. Kykenet rakentamaan verkostojasi myös kansainvälisesti.\nSinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Taustallasi sinulla on vahvaa kokemusta ja osaamista hankemaailmasta ja/tai akkuteknologioista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erittäin hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen + cv 20.3.2020 mennessä heikki.laitala@eezy.fi

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Sampo Siik Ytek Oy puh. 040 6822 190 sampo.siik@ylivieska.fi
Heikki Laitala Eezy Personnel puh. 040 7263 395 heikki.laitala@eezy.fi

© 2020 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia