Torikatu 3, Ylivieska
Ihmiseltä ihmiselle -seminaari
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ihmiseltä ihmiselle -seminaari

2.11.202117:00 - 19:00

Kutsumme sinut osallistumaan yrittäjille suunnattuun maksuttomaan tilaisuuteen. Arman Alizad on tulee puhumaan alueen yrittäjille ja päättäjille, Ihmiseltä ihmiselle -seminaarin. Seminaarissa tuomme esille täsmätyöntekijät ja maahanmuuttajat yritysten voimavarana.

Tapahtuma järjestetään 2.11.2021 klo 17.00 Raudaskylän Kristillisellä Opistolla. Aloitamme klo 16.00 omakustanteisella ruokailulla, jonka menuun voit tutustua ja ilmoittautua ennakkoon tästä linkistä: Ihmiseltä ihmiselle – Raudaskylän Kristillinen Opisto (rko.fi)

Arman Alizad on  vaatturi, toimittaja, tuottaja, puhuja ja juontaja. Hän puhuu omakohtaisten kokemusten kautta elämästä ja jakaa ajatuksia siitä, miten on itse päättänyt elämän kokea ja nähdä. Arman nostaa esille tavallisen ihmisen sankaritarinoita ja kulttuurien välisten eroavaisuuksien ymmärtämistä.  Arman on selvittänyt uusista näkökulmista myös suomalaista yhteiskuntaa ja maailman tilaa ja kyseenalaistaa omaksuttuja asenteita ja mielipiteitä. Armanin mielestä kaikkia asioita ei tarvitse hyväksyä mutta ne pitää pystyä ymmärtämään. Keskiöön nousevat teemat ihmiseltä ihmiselle ja kiitollisuus – tarinat erilaisista kohtaloista ympäri maailmaa.

Arman Alizad on tullut tunnetuksi palkituista tv-sarjoista kuten Arman ja viimeinen ristiretki, Kill Arman ja Täällä Pohjantähden alla.

Tilaisuuden järjestää RKO Työllisyyspalvelut. Tapahtuman esitykset striimataan.

Lisätiedot:

Tuomo Haapala, projektipäällikkö, Duunitie-hanke, p. 044 7427 625, tuomo.haapala@rko.fi

Marjo Rautaoja, projektityöntekijä, Duunitie- ja Majakka -hankkeet, p. 050 5975 288, marjo.rautaoja@rko.fi

Tiedot

Päivämäärä:
2.11.2021
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

© 2022 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia