Torikatu 3, Ylivieska
IoT -MAHDOLLISUUDET JA HYÖDYNTÄMINEN -KOULUTUS
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

IoT -MAHDOLLISUUDET JA HYÖDYNTÄMINEN -KOULUTUS

11.5.2020 Koko päivä

Asioiden internet avuksi liiketoiminnan kehittämisessä?

Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa syksyllä 2020 IoT:n hyödyntämistä yrityksen liiketoiminnan tai muun toiminnan kehittämiseen keskittyvän ILMAISEN KOULUTUSKOKONAISUUDEN, jonka laajuus on 15 opintopistettä.
IoT -mahdollisuudet ja hyödyntäminen -koulutus on korkeakoulutasoinen. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Iisalmen, Varkauden ja YLIVIESKAN alueen alueilla sijaitsevien yritysten, muiden organisaatioiden sekä julkishallinnon työntekijöille sekä alueen työttömille työnhakijoille. Koulutus toteutetaan yhdessä Joustavat koulutusmalli yhteistyössä yrityselämän kanssa -hankkeen kanssa.

Koulutukseen haetaan alla olevan linkin kautta viimeistään 31.7.2020. Otamme hakijaan tarvittaessa yhteyttä mahdollisia lisätietoja varten. Hakijalla pitää olla suoritettuna toisen asteen koulutus, kuten lukio tai ammatilliset opinnot. Hakijalta edellytetään halukkuutta ja innokkuutta kehittää omaa osaamistaan.

Perustele hakemuksessa hyvin, miksi sinä juuri tarvitset tätä koulutusta. Opiskelijavalinta tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Tiedotamme kaikkia hakijoita valinnoista elokuun puolivälissä 2020.

Kurssimodulit (15 op)
– IoT:n perusteet (5 op)
– Kuinka IoT voi palvella liiketoimintaa (5 op)
– IoT:n ja ihmisen välisestä synergiasta (5 op)

Koulutus alkaa syksyllä 2020 ja kesto on kokonaisuudessaa 7 kk. Koulutuksen aloituspäivä voi olla paikan päällä Iisalmessa tilanteen salliessa.

Koulutuksen toteutus on pääosin verkko-opetusta ja sen voi suorittaa työn ohella. Ensisijaisesti haetaan henkilöitä, jotka suorittavat koko koulutusmodulin.

https://www.kamk.fi/fi/Hakijalle/Erikoistumiskoulutukset-ja-muuntokoulutukset/IoT—mahdollisuudet-ja-hyodyntaminen

Tarkemmat tiedot ja haku:

© 2022 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia