Torikatu 3, Ylivieska
Kiihdytä kasvuun EU-rahoituksella
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiihdytä kasvuun EU-rahoituksella

2.6.2021 @ 09:00 10:00

NordicHub -webinaari
Ekosysteemit ja yhteistyö tulevaisuuden arvonluonnin moottoreina

Hakeeko yrityksesi kasvua julkisesta rahoituksesta ja kansainvälisistä kumppaneista? Tule mukaan virtuaaliseen tapahtumaamme kuulemaan Spinversen julkisen rahoituksen asiantuntijoilta, kuinka erityisesti Horisontti Eurooppa -ohjelma voi tarjota merkittäviä rahoitusmahdollisuuksia pienille ja keskisuurille yrityksille. Lisäksi kerromme, miten yhteistyötä ja kasvua voi saada myös ekosysteemien kautta. 

Webinaarissa esitellään pk-yrityksille sopivia julkisia rahoitusinstrumentteja ja annetaan vinkkejä niiden tuomista hyödyistä ja siitä, kuinka rahoitusta haetaan. Spinversen kokeneet rahoitusasiantuntijat auttavat asiakkaita kiihdyttämään kasvuaan ja luomaan yhteistyötä edistäviä ekosysteemejä. Asiantuntijamme ovat alansa huippuja julkisen rahoituksen tuntemuksellaan ja ovat auttaneet asiakkaita hakemaan projekteihinsa jo yli 500 miljoonaa euroa rahoitusta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen linkistä:

https://viexpo.fi/kalenteri/kiihdyta-kasvuun-eu-rahoituksella/?utm_medium=email&_hsmi=129651483&_hsenc=p2ANqtz-8jzn44884qP3dRCu-nEpnsh1Js5oxeCc2fGVo6Umwu64DaQMQsIh-wNr-IzGgo6jTe5Rvn8tcMDzdrIYpgiYZ54TEQaQ&utm_content=129651483&utm_source=hs_email

© 2022 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia