Torikatu 3, Ylivieska
Microentre Ylivieskan seudun ydinryhmätoiminta kokoontuu kerran kuussa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Microentre Ylivieskan seudun ydinryhmätoiminta kokoontuu kerran kuussa

19.8.2020 @ 18:00 20:00

VALITSE VERTAISVERKOSTO JA TULE TUTUSTUMAAN!

Ylivieskan seudun MIKROYRITYSTEN ydinryhmässä olet mukana eri alojen yrittäjien mielenkiitoisissa keskusteluissa, opit uutta, saat mukaasi kehittämisintoa ja pääset mukaan nopeisiin kehittämiskokeiluihin. Verkosto kokoontuu kerran kuukaudessa ilta-aikaan. Ryhmän yhteisövetäjänä toimii Mari Autio Taitoavaimesta. Verkoston kokoontumiseen voi tulla tutustumaan vapaasti. Ota yhteyttä mari@taitoavain.fi tai 0400 214356 tai ilmoittaudu seuraavaan tapaamiseen sivulla www.microentre.fi.

ELOKUUN TAPAAMINEN

Aika: ke 19.8.2020 klo 18-20
Paikka: Eijan kangas ja leikkuu, Asemakatu 3, Ylivieska
Aihe: KANNATTAAKO KAIKKEA TEHDÄ ITSE

Mihin kaikkeen oma aika ja osaaminen riittää? Millaisia muutoksia ja uudistuksia saan tehtyä yksin? Mistä saisin uusia ideoita? Kannattaako sittenkään tehdä kaikkea itse?

Eijan Kangas ja Leikkuu Ky:n yrittäjä Susanna Leppälä on parin viime vuoden aikana kehittänyt yritystään askel askeleelta ja havainnut matkalla, ettei kaikkea tosiaankaan kannata tehdä yksin. Myymälämuutos, nettisivut, verkkokauppa, tuotekuvaukset, siivous jne. ovat tekemisiä, joissa yhteistyökumppanit ovat olleet apuna. Tule kuulemaan Susannan ajatukset liiketoiminnan kehittämisestä ja omien ajatus- ja toimintamallien muuttamisesta yrittäjyydessä.

Ylivieskan seudun ydinryhmä kokoontuu kevään poikkeusolojen etätapaamisten jälkeen taas isäntäyrityksen tiloihin. Toisten yrittäjien kohtaaminen ja keskustelu kasvokkain on odotettua ja illasta tulee varmasti antoisa. Tervetuloa!

Tutustu ennakkoon: https://www.eijankangasjaleikkuu.fi
Ilmoittautuminen: www.microentre.fi
Linkki etäyhteyteen: https://us02web.zoom.us/j/86347458568

© 2022 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia