Torikatu 3, Ylivieska
MOTIMESSUT -Rekrytointi- ja koulutusmessut virtuaalisesti to 11.2.2021 klo 12-17
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MOTIMESSUT -Rekrytointi- ja koulutusmessut virtuaalisesti to 11.2.2021 klo 12-17

11.2.2021 @ 12:00 17:00

MOTIMESSUT on ensimmäinen alueella tuotettu virtuaalimessutapahtuma. Messut on suunnattu työnhakijoille, koululaisille ja opiskelijoille sekä muille uutta suuntaa etsiville. Motimessuilla tuodaan esille monipuolisesti alueen työ- ja opiskelumahdollisuuksia.

Näytteilleasettajiksi voivat tulla yritysten ja oppilaitosten lisäksi myös hankkeet, kunnat ja muut organisaatiot.

Näytteilleasettajaksi eivät voi tulla poliittiset tai uskonnolliset toimijat tai verkostomyyjät.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?

Motimessuille osallistuminen on helppoa. Messuilla pääset verkostoitumaan ja saat toiminnallesi uudenlaista näkyvyyttä. Pääset kokeilemaan turvallisesti virtuaalitapahtumaan osallistumista. Näytteilleasettajille on tarjolla valmennusta sekä tukea esittelymateriaalin tuottamiseen ja saat asiantuntijoiden kanssa yhdessä toteutetun materiaalin omaan käyttöösi.

Maksuttomat valmennukset (tarkemmat kuvaukset liitteenä):

19.1. klo 13-15 Rekrytoinnin tärpit tapahtumissa

21.1. klo 13-15 Yritysvideo rekrytoinnin välineenä, osa 1

26.1. klo 13-15 Yritysvideo rekrytoinnin välineenä, osa 2

Hinnat näytteilleasettajille:

Alle 10 työntekijän yritys, yleishyödyllinen yhdistys 50 € + alv.

yli 10 työntekijän yritys, hankkeet ja oppilaitokset 100 € + alv.

Motimessut järjestetään Liveto –alustalla. Voit käydä tutustumassa alustaan ja messujen ilmeeseen osoitteessa: https://events.liveto.io/events/motimessut. Näytteilleasettajana saat messuilta oman virtuaalisen näyttelyalueen, jonne voit tehdä lyhyen esittelyn organisaatiostasi. Omaa toimintaansa on mahdollista esitellä myös videon avulla. Virtuaalimessuilla pääsee lisäksi chattailemaan osallistujien kanssa.

Motimessujen päälavan ohjelmassa on klo 16-17 vapaa sana. Näytteilleasettajien on mahdollista varata noin 5-10 minuutin puheenvuoro tuolle ohjelmapaikalle ja päästä esittelemään toimintaansa. Puheenvuoroja jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea ja varaa aika itsellesi lähettämällä viestin osoitteeseen motimessut@sievi.fi!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Näytteilleasettajien sitovat ilmoittautumiset 15.1.2021 mennessä osoitteeseen motimessut@sievi.fi

Lisätietoja: p. 044 4883 323, motimessut@sievi.fi

Tapahtumaa on järjestämässä Sievin kunta, MyWay2-hanke, RKO työllisyyspalvelut, Tavoitteena työ-hanke, Sievin teollisuuspuisto, Kohtaa-hanke ja Nuorista tuotannollisia yrittäjiä i4.0:n aikakaudella-hanke.

Valmennukset ennen tapahtumaa

Valmennusten materiaalit jäävät tapahtuman jälkeen yrityksen käyttöön. Valmennuksiin liittyminen kuuluu messupaikan hintaan.

19.1. klo 13-15 Rekrytoinnin tärpit tapahtumissa:

Kiinnostavatko live- tai virtuaalimessut rekrytoinnin keinona, mutta mietit, miten saisit tarpeeksi hyötyä niistä? My Way 2 -hanke järjestää työpajan, jossa saat vinkkejä tapahtumissa onnistumiseen. Valmennuksessa käydään läpi menestykseen vaikuttavat tekijät kaikissa projektin vaiheissa. Tavoitteena on tehdä osallistuminen mahdollisimman tehokkaaksi ja tulokselliseksi etenkin rekrytoinnin näkökulmasta.

21.1. klo 13-15 Yritysvideo rekrytoinnin välineenä, osa 1:

Työpajan ensimmäisessä osassa opimme, miten omalla kännykällä voidaan kuvata korkeanlaatuisia videoita. Opimme tarkastelemaan kuvauspaikan olosuhteita ja valaistusta. Jo kuvausvaiheessa otetaan huomioon videon käsittelyä helpottavia seikkoja. Käymme myös läpi, miten videon laatua voi merkittävästi parantaa pienten niksien ja halpojen varusteiden avulla. Tämän lisäksi opimme käyttämään Screencastomatic-ohjelman ruudunkaappaus-toimintoa. Osallistujat saavat kotitehtäväksi kuvata videoita työpajan toista osaa varten.

26.1. klo 13-15 Yritysvideo rekrytoinnin välineenä, osa 2:

Opimme siirtämään puhelimella kuvattua materiaalia Screencastomatic-editointiohjelmaan ja käsittelemään videota. Opimme esimerkiksi poistamaan turhaa aineistoa videosta, liittämään kaksi eri videota yhteen sekä lisäämään kuvia, tekstikylttejä ja taustamusiikkia. Käymme läpi, miten video julkaistaan esim. Youtubeen.

Valmennuksiin liittyvissä kysymyksissä, olkaa yhteydessä  mari.murto@centria.fi

© 2022 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia