Torikatu 3, Ylivieska
SUUNTANA SAKSA -Teams Webinaari
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SUUNTANA SAKSA -Teams Webinaari

23.9.2020 @ 08:30 11:30

Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin Ely-keskukset järjestävät Saksan markkinoita koskevan maainfon yhteistyössä Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin sekä Oulun ja Lapin kauppakamareiden kanssa ke 23.09.2020 klo: 08.30 – 11.30.

Webinaarissa yrityksillä ja yhteistyöorganisaatioilla on mahdollisuus kuulla, mitä mahdollisuuksia Saksan markkinat tarjoavat, mitä Saksassa toimiessa kannattaa huomioida ja miten Saksalais-Suomalainen kauppakamari sekä Team Finland -toimijat voivat olla apunasi markkinoiden valloituksessa?

Tule kuulolle Suuntana Saksa -webinaariin ke 23.9.2020 klo 8.30-11.30. Maksuttomassa seminaarissa kuulet vinkkejä myös jo Saksassa ja saksalaisten kanssa pitkään toimineilta yrityksiltä.

Tilaisuuden jälkeen yrityksillä on mahdollisuus yrityskohtaisiin keskusteluihin Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua viimeistään 18.9.2020 osoitteessa: https://webropol.com/ep/SuuntanaSaksa-webinaari. Ilmoittautumisen yhteydessä yritys voi kertoa halukkuudesta yrityskohtaisiin keskusteluihin Saksalaisen-Suomalaisen kauppakamarin asiantuntijoiden kanssa. Linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

© 2022 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia