Torikatu 3, Ylivieska
Yritystarinat
TAITEEN PARISSA ON PAIKKA YRITTÄJÄLLE

"Lukematon määrä taideteoksia mahtuu niihin 27 vuoteen, jotka Risto Ängeslevä on toiminut kehystäjänä. Viime vuodet hän on etsinyt työlleen ja Taidetalo Barokille jatkajaa. Aivan helppoa se ei ole ollut, sillä kehystyspalvelu on yhdistelmä erityistä taitoa vaativaa työtä ja asiakaspalvelua. – Oma toiveeni on, että palvelu säilyisi täällä Ylivieskassa. Itse pystyn…"

TAITEEN PARISSA ON PAIKKA YRITTÄJÄLLE

Julkaistu

12/2020

Lue lisää
KONEKAUPAN KESKUKSESSA RIITTÄÄ VETOVOIMAA

"Turun Konekeskus Oy:llä on ollut toimipiste Ylivieskassa 12 vuoden ajan. Konekaupan keskittymänä Ylivieska on luonteva sijaintipaikka valtakunnallisesti toimivalle yritykselle, joka palvelee etenkin viljelijöitä ja urakoitsijoita. ”Täällä ovat edustettuina kaikki alan päätoimijat, mikä on ehdottomasti iso mahdollisuus kaikille. Hyvällä palvelulla pyrimme luomaan pitkiä asiakassuhteita”, myyjä Ilkka Jokitalo toteaa. Vaikka kilpailua paikkakunnalla…"

KONEKAUPAN KESKUKSESSA RIITTÄÄ VETOVOIMAA

Julkaistu

11/2020

Lue lisää
ARKKITEHTITOIMISTO TEKEE TYÖTÄ IHMISTÄ VARTEN

"Tänä vuonna 35 vuotta täyttävä Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy on vuosien varrella jättänyt vahvan jäljen Ylivieskan kaupunkikuvaan – Suvannon kappeli, Kassisen alue, Meijerinranta, Smarthouse, Toimitalo Pietari, Katajan koulun uudisrakennus ja Hakalahden päiväkoti vain muutamana esimerkkinä. ”Vielä enemmän meidän työmme näkyy kuitenkin maakunnissa. Ylivieskalaista osaamista viedään meiltä lähialueen kuntiin ja eri…"

ARKKITEHTITOIMISTO TEKEE TYÖTÄ IHMISTÄ VARTEN

Julkaistu

10/2020

Lue lisää
KAUPPAKAUPUNGIN VAATETTAJANA 30 VUOTTA

"Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Muotitalo Lehtinen avasi ovensa Ylivieskassa. Yrittäjäpariskunta Mari  ja Ari Sorviston luotsaama yritys onkin kaupungin vanhin yhä toimiva vaateliike.   Mari on kolmannen polven kauppias, sillä jo hänen isovanhempansa pitivät aikoinaan Nivalassa sekatavara- ja vaatekauppaa. Kun Marin vanhemmat Liisa ja Matti Lehtinen perustivat…"

KAUPPAKAUPUNGIN VAATETTAJANA 30 VUOTTA

Julkaistu

09/2020

Lue lisää

© 2021 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia