Torikatu 3, Ylivieska
Yritystarinat
Kenkäkauppaa kahden sukupolven voimin

"Kun kauppias on omistautunut asialleen, se näkyy niin myymälän käytävällä kuin asiakaspalvelussakin. Honkalan Kengän Henna Honkala-Ylitalolle ja Pirjo Honkalalle sydämen asia on auttaa asiakasta löytämään juuri ne oikeat jalkineet. – Kauppiaana nautin ihmisten kohtaamisesta ja heidän auttamisestaan. Ja onhan tässä mukana myös tietynlaista hullaantumista kenkiin. Aina kun uutta tavaraa tulee,…"

Kenkäkauppaa kahden sukupolven voimin

Julkaistu

11/2022

Lue lisää
Oma yritys teki tavoitteista totta

"Iida Lesell’ sai ensimmäisen kameransa tokaluokkalaisena. Pienestä asti hän kulki isänsä, videopalveluyrittäjä Veli Lesellin, mukana kuvauskeikoilla. Sillä tiellä ollaan edelleen: kesäkuusta lähtien Iida on jakanut yhteiset studiotilat isänsä kanssa – nyt kuitenkin itsenäisenä yrittäjänä. Harrastuksesta tuli ammatti, kun Iida suoritti valokuvaajan tutkinnon lukion ohella vuonna 2019. Viisi vuotta hän testasi…"

Oma yritys teki tavoitteista totta

Julkaistu

10/2022

Lue lisää
GMH Dreaming – Takkutaituri toteuttaa asiakkaiden unelmia

"Ylivieskan asemarakennuksessa toimii yritys, jonka palvelu on sen verran ainutlaatuinen, että asiakkaat matkaavat paikan päälle jopa satoja kilometrejä. GMH Dreaming -yrityksen perustaja, nivalalainen Veera Pakanen taituroi hiuksiin takkuja eli rastoja virkkuukoukkutekniikalla. Pakanen on aiemmin kouluttautunut parturi-kampaajaksi ja työskennellyt myös sosiaalialalla. Takkujen tekemisestä hän kiinnostui käytyään itse asiakkaana pietarsaarelaisessa yrityksessä. Tuolloin…"

GMH Dreaming – Takkutaituri toteuttaa asiakkaiden unelmia

Julkaistu

09/2022

Lue lisää
Kesätyöseteli auttaa työllistämään nuoria

"Ylivieskan kaupunki tukee tänäkin vuonna kesätyösetelillä 15–17-vuotiaiden työllistymistä paikallisiin yrityksiin ja yhteisöihin. Seteleitä on varattu kaikkiaan sata, ja tähän mennessä niistä on käytetty 74 kappaletta. Yksi kesätyösetelillä työllistyneistä nuorista on Meri Laurila, 17, joka työskenteli kesäkuussa kahden viikon jakson Pohjanmaan Ravi Ry:llä. Merin kesä kuluu osaksi töissä ja osaksi lomaillen.…"

Kesätyöseteli auttaa työllistämään nuoria

Julkaistu

06/2022

Lue lisää

© 2022 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia