Torikatu 3, Ylivieska
Yritystarinat
Ajankuva näkyy urheilukaupassa

"Urheiluliike on yhdenlainen näköalapaikka siihen, miten ihmiset kuluttavat vapaa-aikaansa. Ylivieskan Urheilu ja Lelu Oy:n kauppias Tero Sipilä katsoo talvikauteen luottavaisena. ”Luonnossa liikkuminen on yhä kasvattanut suosiotaan, ja ihmiset harrastavat ulkoilua monin eri tavoin.” Näkyypä liikkeessä laajemminkin maailman meno, kuten juuri nyt globaalit ongelmat materiaalien saannissa ja kuljetuksissa. Oman muuttujansa tuovat…"

Ajankuva näkyy urheilukaupassa

Julkaistu

11/2021

Lue lisää
Uusiutuvassa lämpöenergiassa kasvun ainekset

"”Fossiilisista polttoaineista luopuminen avaa ison markkinan, johon meillä on tarjota selkeä ratkaisu”, toteaa ProPellet Oy:n myynnistä vastaava Timo Peltokorpi.   Kyseessä on uusiutuvaa energiaa hyödyntävät lämpöpalvelut, joita ProPellet Oy toimittaa asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella. Kohteita on kertynyt ympäri Suomea, joukossa muun muassa valtion kiinteistöjä ja kouluja. Kasvua odotetaan edelleen, sillä…"

Uusiutuvassa lämpöenergiassa kasvun ainekset

Julkaistu

10/2021

Lue lisää
Rakentaja luottaa kotikaupungin kehitykseen

"Vielä muutama vuosi sitten Sami Salmela ei olisi osannut aavistaakaan, että hän jonain päivänä rakentaisi kerrostaloa Ylivieskan keskustaan. Eteen tuli kuitenkin mahdollisuus, jota ei voinut jättää käyttämättä. ”Kun Klemetin Elias soitti ja tarjosi kiinteistöä ostettavaksi, niin olihan sellaiseen tilaisuuteen pakko tarttua”, Salmela toteaa. Uudisrakentamiseen päädyttiin, koska vanha kiinteistö ei ollut…"

Rakentaja luottaa kotikaupungin kehitykseen

Julkaistu

09/2021

Lue lisää
Perinteikäs rautakauppa jatkaa uudessa omistuksessa

"Kun rakentajilla riittää kiirettä, se tietää vauhtia myös Palvelu Makasiinin väelle. Ylivieskan vanhimmassa rautakaupassa eletään asiakkaiden tahtiin, sillä työmailla ei voida jäädä odottelemaan. – Palvelu on meidän toiminnassamme tärkeintä, ja sitä pyritään jatkuvasti kehittämään uusilla palvelutuotteilla, yrittäjä ja toimitusjohtaja Arto Ojala toteaa. Pitkään yritys on rakentajia ja kuluttajia palvellutkin, vuodesta…"

Perinteikäs rautakauppa jatkaa uudessa omistuksessa

Julkaistu

08/2021

Lue lisää

© 2021 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia