Torikatu 3, Ylivieska
Yritystarinat
YRITTÄJIEN YHTEISTYÖTÄ TARVITAAN NYT ENTISTÄKIN ENEMMÄN: Arttu Saari ja Sara Eleni Miinin

"Yrittäjien yhteistyö on luottamusta, oppimista ja huumoria Arttu Saari oli jo vuosia toiminut yrittäjänä, kun hän vuoden 2019 alussa perusti Printtipisteen. Sen myötä palveluvalikoima laajeni autojen teippauksista monenlaisten eri mainosmateriaalien tuotantoon. Samoihin aikoihin graafinen suunnittelija Sara Eleni Miinin pohti yrittäjäksi ryhtymistä. Hän oli tehnyt töitä asiakkaille laskutuspalvelun kautta, mutta yrittäjyyden…"

YRITTÄJIEN YHTEISTYÖTÄ TARVITAAN NYT ENTISTÄKIN ENEMMÄN: Arttu Saari ja Sara Eleni Miinin

Julkaistu

03/2020

Lue lisää
NELJÄ VUOSIKYMMENTÄ AUTOKAUPPIAANA

"”Kaupassa olen syntynyt ja kaupassa kasvanut.” Ari Antti-Roikon toteamus tiivistää sen, kuinka hän päätyi töihin perheyritykseen ja toisen polven autokauppiaaksi. Autotalo Antti-Roiko Oy:ssä hänellä on takanaan yli 40 työvuotta, josta viimeiset 20 vuotta toimitusjohtajana. Nyt autokauppa jatkuu uuden omistajan johdolla, ja Ari Antti-Roiko itse aloittelee uutta elämänvaihetta kauppiasvuosien kiireiden vaihtuessa…"

NELJÄ VUOSIKYMMENTÄ AUTOKAUPPIAANA

Julkaistu

02/2020

Lue lisää
KUONOKOMERO

"Uudella innolla lemmikinomistajia palvelemassa Viime keväänä eläintarvikeliike Kuonokomero sai uuden omistajan, joka on monille lemmikinomistajille tuttu jo entuudestaan. Mari Lehkonen on pitänyt Raudaskylällä Ylivieskan lemmikkieläinhoitolaa vuodesta 2011, ja eläinala on aina ollut hänelle sydämen asia. Ei siis ihme, että Lehkonen kiinnostui heti kuultuaan liikkeen olevan myynnissä.”Innostun helposti uusista asioista, ja…"

KUONOKOMERO

Julkaistu

01/2020

Lue lisää
statiivi
Statiivi

"Statiivin väki viettää joulunalusaikaa kiireiden keskellä, kuten aina ennenkin. Perinteikkäälle mainostoimistolle kulunut vuosi on kuitenkin merkinnyt myös uuden alkua. Viime tammikuussa vaihtuivat niin yrityksen vetäjä kuin omistajakuntakin."

Statiivi

Julkaistu

12/2019

Lue lisää

© 2020 Ylivieskan kehityspalvelut | Tietosuojaseloste | Toteutus Creamedia